Traphekje zonder boren

Traphekjes zonder boren zijn dé ideale oplossing om je kinderen te beschermen aan de bovenkant van de trap. Het komt namelijk geregeld voor dat kinderen van de trap vallen wat enorme gevolgen kan hebben. Een traphek zonder boren is ideaal omdat je zonder te boren met zuignappen het kind kan beschermen.

Bettacare traphekjes

Bettacare traphekjes zijn enorm handig. Deze traphekjes zonder boren zijn namelijk vast te maken zonder dat je hier perse voor hoeft te boren. Je kunt ze makkelijk vastmaken middels de zuignappen. Zo kun je zowel je baby als je huisdieren beschermen rondom de trap.

Springos traphekjes

Met Springos traphekjes weet je dat het goed zit met de bescherming van je kind. Deze traphekken zonder boren zijn namelijk ideaal om kinderen maar eventueel ook huisdieren tegen te houden op het moment dat ze van de trap af willen lopen in hun eentje.

Safety 1st traphekjes

Als je een goede bescherming van je kinderen wil rondom trapjes dan is een hekje zonder boren ideaal omdat deze zonder hele verbouwing gewoon middels zuignappen geplaatst kan worden. Middels de Safety 1st traphekjes weet je zeker dat je de juiste bescherming hebt in je huis.

Traphekjes zonder boren: ideale oplossing voor een groot probleem

Als je in een huis woont met meerdere verdiepingen ga je vroeg of laat als je een kind hebt tegen een probleem aan lopen. Kinderen zijn enthousiast en als ze op de eerste verdieping zitten is de kans klein dat ze hier af en toe alleen zijn. Echter, met de trap erbij is dit een risico. Een traphekje biedt een uitkomst maar je moet dan daar wel voor boren in de muren om deze goed vast te maken.

Het boren maakt het vervelend want dit houdt in dat je huis smerig wordt en dat je ook een permanent gat hebt in de muur bij je trap. Toch is het kiezen voor geen traphekje ook geen optie omdat je dan het risico loopt dat het kind naar beneden valt.

Hiervoor is de oplossing traphekjes zonder boren in het leven geroepen. Deze traphekjes zijn ideaal omdat ze niet middels boren vastgemaakt kunnen worden. Zonder boren kun je dus alsnog een traphekje installeren die ervoor zorgt dat je kind veilig op de eerste verdieping rond kan bewegen zonder dat je rekening hoeft te houden met of het kind naar beneden kan vallen.

Waarom een traphekje zonder boren?

Een traphekje zonder boren is ideaal omdat het er voor zorgt dat je alsnog de bescherming kan bieden van een standaard traphekje zonder dat je hiervoor hoeft te boren. Ideaal, want zo blijft je huis intact en kun je het traphekje weghalen of bevestigen wanneer je wilt. Daarnaast is een traphekje zonder boren net zo veilig als de standaard versie. Een ideale oplossing dus voor een vervelend probleem.

De ideale oplossing is een klemhekje

Met een klemhekje als traphekje zonder boren heb je de perfecte oplossing. Een klemhekje zorgt er namelijk voor dat deze goed geklemd zit tussen de leuningen van je trap waardoor deze alsnog goed vast zit en je niet hoeft te boren om deze te bevestigen. Een ideale oplossing om je kind veilig te houden.

Veelgestelde vragen over traphekjes zonder boren

Is een traphekje zonder boren veilig?

Ja, een traphekje zonder boren is zeker veilig! Het biedt de veiligheid van een normaal traphekje maar heeft het voordeel dat je hem kunt een bevestigen zonder dat je hiervoor hoeft te boren. Dit maakt traphekjes zonder boren een ideale oplossing.

Is een klemhekje veilig?

Ja, net als andere traphekjes moeten ook klemhekjes voldoen aan strenge eisen waardoor je kunt stellen dat ze veilig zijn. Klemhekjes onderscheiden zich omdat er niet hoeft worden geboord.

Op welke leeftijd haal je een traphekje weg?

Een traphekje haal je normaal gesproken weg rond de leeftijd van 2 jaar. Wel is het afhankelijk van het feit of je jouw kind vertrouwd bij een trap. Het is namelijk helemaal geen schande om je traphekje wat langer te laten staan als dit niet het geval is.