Fietszitje

Wil je met een kind gaan fietsen dan is het ideaal om een fietszitje te kopen. Een fietszitje zorgt ervoor dat je kind gewoon mee kan achter- of voorop de fiets. Om je te helpen in het uitzoeken van een geschikt fietszitje hebben we de beste fietszitjes voor je verzameld. Zo vind je onder andere fietszitjes voor de achter- of voorzijde van een fiets maar ook voor op de stang.

De beste fietszitjes voor jouw kind

Stap je regelmatig op de fiets dan is het kopen van een fietszitje zeker een goed idee. Een fietszitje zorgt ervoor dat je baby, peuter of kleuter gewoon bij je op de fiets kan stappen en met je mee kan fietsen waar je heen wilt. Je hebt niet het probleem dat je moet wachten omdat het kind moe is en kunt gewoon lekker door blijven fietsen. Super tof wanneer je bijvoorbeeld naar de Veluwe gaat maar ook ideaal om je kind naar school toe te brengen.

De beste fietszitjes voor jou en je kind hebben we voor je verzameld zodat je eenvoudig zelf een goed fietszitje kunt uitkiezen. We hebben bekende merken als Qibbel en Bobike maar ook hebben we de verschillende soorten fietszitjes voor je bekeken. Onder andere zitjes voor achterop de fiets, op de stang maar ook gewoon voorop de fiets.