Kerstcadeaus 0-1 jaar

Kerstcadeautjes voor de allerkleinsten

Kerst, misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Is dit de eerste kerst met jouwkindje? Bij kerst horen natuurlijk kerscadeautjes, ook voor de allerjongsten. De leukste kinderkerstcadeautjes voor kinderen van o tot 1 jaar hebben we voor je verzameld zodat je alleen nog een keuze hoeft te maken.

#1 Love by Lily speelkleed

Ideaal speelkleed voor in de woonkamer, kinderkamer, speelhoek of gooi hem lekker buiten neer. Creëer met deze lieve leeuw een leuke speelplek waar je samen kunt spelen met de kleine. De Love by Lily kleden zijn er in veel verschillende maten.

#4 Vtech baby walker

De Vtech Baby Walker is ideaal om jouw kindje zijn of haar eerste stapjes te laten zeten. Voor het zo ver is kunnen ze eerst nog genieten van alle geluidjes.

#5 Activiteiten tafel

Puzzelen, bouwen en spelen het kan allemaal met deze activiteiten tafel van Little Dutch. Succes gegarandeerd!

Dé leukste kerstcadeaus voor kinderen van 0-1 jaar

Het is weer zo ver. Het einde van het jaar komt in beeld. Tijd om langzaam hand na te gaan denken over het geven van een kerstcadeau. Want met welk kerstcadeautje wil jij jouw kindje of neefje/nichtje verrassen? De mogelijkheden zijn enorm waardoor het kiezen van een juist cadeautje lastig is. De keuze is tegenwoordig reuze en het lijkt wel of dat kinderen steeds kieskeuriger worden in het uitkiezen van zo’n kerstcadeau. Om je een handje te helpen hebben we daarom de 10 leukste soort kerstcadeaus voor kinderen van maximaal 1 jaar voor je verzameld. Zo weet je zeker dat je een geschikt cadeautje gaat vinden voor tijdens kerst.