Cadeau meisje 3 jaar

15x cadeaus voor meisjes van 3 jaar

De verjaardag van een meisje van 3 is ontzettend gezellig en leuk, want ze kan zich inmiddels al redelijk verstaanbaar maken. Dit zorgt voor leuke gesprekjes op haar verjaardag. Weet je alleen nog niet zo goed met wat voor cadeautje je een 3 jarig meisje kan verrassen? Wij hebben de 15 leukste cadeautips op een rij gezet.

Boeken vanaf 2 jaar

Duik in de wereld van boeken voor peuters vanaf 2 jaar! Laat de kleintjes zich verwonderen, glimlachen en leren met deze betoverende geschenken vol avontuur. Doe een leuk boek cadeau.

SmartMax

Het ultieme speelgoed voor kleine avonturiers en bouwfanaten! Laat magnetische magie de wildste creaties tot leven brengen en geef kinderen het coolste cadeau vol ontdekkingsplezier.

Meer leeftijden

Speelgoed en cadeautips meisjes 3 jaar

De verjaardag van een 3 jarige meid is er een die je groots kan vieren. Er valt ondertussen steeds meer te kiezen voor deze leeftijd. Zo zijn cadeaus voor 2-jarige meisjes iets lastiger, doordat een meisje van 3 jaar al veel meer kan. Bij de leeftijd van 3 ga je jouw meisje voorbereiden voor school, want dat kan al vanaf haar 4e jaar. Heb je liever cadeautjes voor meisjes vanaf 4 jaar? Ook daar helpen we je graag verder mee. Voor nu gaan we de 15 beste cadeautips voor meisjes van 3 jaar met je doornemen, zodat je heel makkelijk kan klikken en bestellen. Je hoeft niet meer onnodig lang online te zoeken want wij hebben het beste verlanglijstje voor je uitgeschreven!

Goedkope cadeaus voor 3 jarige meisjes

Cadeautjes voor kinderen hoeveel helemaal niet duur te zijn. Om dat te bewijzen hebben we een aantal mooie cadeau ideeen voor je uiteengezet tot 15 en tot 25 euro.

Tot 15 euro

Als je veel kinder verjaardagen hebt dan zal je soms kiezen om wat goedkopere cadeautjes uit te kiezen. Niemand zal dit vreemd vinden, uiteindelijk kunnen ze niet in jouw portemonnee kijken. Cadeautjes voor meisjes tot 15 euro zijn er namelijk in overvloed. En als je goed zoekt – wat wij hebben gedaan – dan kan je zelfs cadeautjes voor meisjes tot 10 euro vinden. Op die manier ben je lekker voordelig uit en heb je toch nog wat leuks kunnen geven. Bij kleine cadeautjes onder de 10 euro kan je denken aan vingerverf, Baby Born, kleurentorentjes en nog veel meer!

Ook als je op zoek bent naar een cadeau voor een 3-jarige meid onder de 15 euro dan is er keuze zat. Je kan dan cadeautjes kopen als educatief speelgoed, Lego duplo, speelgoed voor in het water of kinetisch zand.

Tot 25 euro

Als je iets meer te besteden hebt dan kan je voor de verjaardag van een 3-jarig meisje kiezen voor een cadeautje of cadeautjes tot 25 euro. De keuze wordt naarmate je meer te besteden hebt groter. Vaak geven mensen wat duurdere cadeautjes voor verjaardag aan kinderen die ze goed kennen, vaak zien of die familie zijn. Dan kom je automatisch al snel boven de 15 euro terecht. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met de beste cadeautjes voor 3-jarige meisjes tot 25 euro. Je kan denken aan: verkleedkleren, boeken, Sesamstraat speelgoed, spulletjes voor in de speelgoed keuken of buiten speelgoed.

Duurdere cadeaus voor meisjes

Is jouw nichtje of dochtertje van 3 jarig? Dan wil je iets groter uitpakken met duurdere cadeaus. Je komt dan al gauw uit bij kado’s tot 100 euro of zelfs meer. Nu verwachten we dat het grootste gedeelte van onze bezoekers geen budget hebben voor cadeaus duurder dan 100 euro, daarom hebben we een aantal kado ideeën tot 50 euro en tot 100 euro uitgezocht.

Tot 50 euro

Als je op zoek bent naar kwalitatief speelgoed voor meisjes van 3 jaar dan kom je al gauw uit bij bedragen richting de 50 euro. Als je iedere maand een kinder verjaardag hebt dan is het nogal logisch dat je niet iedere maand opnieuw uitpakt. Voor je eigen peuter pak je sneller uit. Leuke speelgoed tips tot 50 euro zijn er wel genoeg, denk dan aan een loopfiets, een watertafel en houten speelgoed. Wat voor 3 jarige meisjes ook heel leuk is, is buitenspeelgoed.

Tot 100 euro

Als ouder wil je al snel een wat duurder cadeau kopen voor de 3e verjaardag van je dochtertje. Dan kom je al heel snel uit op cadeautjes tot 100 euro. Populaire merken als Little Dutch spelen hier goed op in doordat ze zeker tot de leeftijd van 3 jaar heel mooi houten speelgoed hebben. Populair speelgoed als een houten keukentje wordt goed verkocht en valt altijd in de smaak.

Zo vier je de leukste verjaardag

Wil je de leukste verjaardag vieren die je maar wenst? Dan begin je altijd bij het uitzoeken van een leuk cadeautje. Meisjes cadeaus zijn vrij makkelijk te vinden als je weet waar je moet zoeken. Daarom hebben wij de leukste cadeaus uitgewerkt aan de hand van praktische lijstje, zoals een top-15. Met onze top-15 cadeaus voor meisjes van 3 jaar begin je goed aan de verjaardag. Wat je kan doen om het allemaal makkelijk te laten verlopen is het aanmaken van een online cadeau lijstje waarmee er voor zorgt dat een geen dubbele kado’s komen en er voor ieder budget een handig lijstje is. Rond deze leeftijd gaan ze veel dromen over prinsessen, daarom kunnen we ook zeker een prinsessen cadeauaanbevelen.

Veelgestelde vragen over cadeaus meisjes 3 jaar

Waar speelt een meisje van 3 mee?

Meisjes van 3 jaar worden enorm sociaal. Zo vinden ze het leuk om met hun houten keukentje eten en drinken voor jou klaar te maken. Ook vinden ze het enorm fijn om met jou of met een pop (of knuffel) te knuffelen. Daarnaast weet je kinderen ook altijd te vermaken met zand of een trampoline

Wat geef ik mijn dochtertje van 3 voor haar verjaardag?

De verjaardag van je 3-jarige dochtertje wil je groots vieren en daar hoort vaak een groots cadeau bij. Je kan denken aan meerdere kleine cadeautjes of een groot cadeau zoals een houten keukentje of een fiets. Kleine cadeautjes als boekjes, speelgoed voor binnen of buiten en verkleedspulletjes doen het ook heel goed op hun leeftijd.

Educatief speelgoed of niet voor een meisje van 3?

Doe je er verstandig aan om educatief speelgoed te kopen of is het daar te vroeg voor? In principe kan je kiezen om meerdere soorten speelgoed te kopen. Je meisje van 3 jaar gaat over een jaar naar school. Daarom doe je er wel goed aan om haar hier goed op voor te bereiden met educatief speelgoed. Daarnaast vind niemand, ook jij niet, het leuk om constant te moeten leren. Zeker meisjes van 3 jaar leren heel de dag door. Wissel daarom ook af met ander speelgoed waar ze simpelweg alleen op plezier focussen.