Cadeau meisje 2 jaar

15x cadeaus voor meisjes van 2 jaar

Hiep, hiep, hoera! De verjaardag van een meisje van 2 jaar is een leuke gelegenheid voor leuk speelgoed cadeautjes. Meisjes van 2 jaar zitten in een enorme ontwikkeling en daar kan jij met jouw cadeautjes aan bijdragen. Lees hier welke 15 cadeautjes voor 2 jarige peuter meisjes het meest geschikt zijn.

Boeken vanaf 2 jaar

Duik in de wereld van boeken voor peuters vanaf 2 jaar! Laat de kleintjes zich verwonderen, glimlachen en leren met deze betoverende geschenken vol avontuur. Doe een leuk boek cadeau.

LEGO DUPLO

Wie is er niet groot geworden met LEGO DUPLO? Met deze kleurrijke, grote bouwstenen kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen terwijl ze plezier hebben en bouwen aan hun dromen.

SmartMax

Het ultieme speelgoed voor kleine avonturiers en bouwfanaten! Laat magnetische magie de wildste creaties tot leven brengen en geef kinderen het coolste cadeau vol ontdekkingsplezier.

Meer leeftijden

15x cadeau’s verjaardag meisje 2 jaar

Kies je voor de tweede verjaardag van een meisje of je dochtertje(s) voor speelgoed of educatief speelgoed? Het leukste is als je een verlanglijstje kan maken of volgen waarop verschillende opties staan. Zo kan jouw dochtertje of het meisje spelen en leren afwisselen. Dit maakt het leuk voor haar, maar ook voor de ouders. Om je op weg te helpen hebben we de 15 leukste cadeau ideeen op een rijtje gezet zodat de verjaardag van een 2 jarig meisje goed gevierd kan worden. Of bekijk onze kind cadeaus voor 2 jarigen.

Goedkope cadeau’s

Op een bepaalde leeftijd merk je dat je veel verjaardagen gaat krijgen van vrienden en familie waarbij hun dochtertje 2 jaar wordt. Zo krijg je steeds meer peuter verjaardagen en heb je dus ook peuter cadeau’snodig. Dan is het helemaal niet gek dat je toch wat meer gaat denken aan goedkopere cadeautjes. Daarom hebben we voor ieder budget een aantal kade tips uitgezet.

Tot 15 euro

Cadeautjes voor meisjes van 2 jaar tot 15 euro zijn er voldoende, dus dat is goed nieuws! Als je op zoek bent naar een cadeau tot 15 euro dan kan je kiezen uit kleurboeken, voorleesboeken of kleine spelletjes.

Tot 25 euro

Bij een budget tot 25 euro heb je wat meer keuze natuurlijk. Je kan dan al eerder kiezen voor speelgoedpoppen, speelgoed, meer spelletjes en puzzels of je kan twee cadeautjes kiezen waarmee je samen op 25 euro uitkomt.

Dure cadeau’s voor meisjes van 2 jaar

Heb je nu wat minder minder verjaardagen of is het de 2e verjaardag van je eigen dochtertje of nichtje? Dan zien we dat mensen vaak bereid zijn om meer uit te geven aan een verjaardagscadeautje. Heel gek is dat natuurlijk niet! De keuze neemt ook flink toe naarmate je meer budget hebt. Zo kan je er voor kiezen om meerdere cadeautjes te kopen of je kiest een groot en duurder cadeau. Ook nu hebben we weer gekeken naar de verschillende budgetten voor cadeautjes voor meisjes van 2 jaar.

Tot 50 euro

Laten we eerlijk zijn, een cadeau tot 50 euro is natuurlijk al best duur. Zeker voor de lage of modale inkomens. Heb je nu wat meer te besteden, of is het de 2e verjaardag van familie dan kan je een cadeau uitkiezen tot 50 euro. Je kan dan denken aan een speelgoed fietsje, de duurdere poppen zoals BABY Born of mooi houten speelgoed.

Boven de 50 euro

Als je eigen dochtertje 2 jaar wordt dan is het niet heel gek dat je daar flink voor uitpakt en dus een cadeau koopt dan duurder is dan 50 euro. Een van de populairste cadeaus voor 2 jarige meisjes is toch wel het houten keukentje. Vanaf 2 jaar zullen ze het ontzettend leuk vinden om te koken en eten en drinken weg te geven aan familie en vrienden. We zien dat vooral de bekende merken als Little Dutch ontzettend veel van deze houten keukentjes verkopen.

Cadeau’s voor alle leeftijden

Op onze website helpen we ouders, familie en vrienden graag het met vinden van de leukste kinder cadeaus voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. Zo kan je ook terecht voor de verjaardag van meisjes van 1 jaar of als ze wat voorloopt kan je een meisjes cadeau van 3 jaar kopen.

Veelgestelde vragen over cadeaus voor meisjes van 2 jaar

Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 2 jaar?

Afhankelijk van je budget kan je denken aan de volgende cadeaus voor meisjes van 2 jaar: houten speelgoed, houten keukentje, boekjes, speelgoedpoppen en nog veel meer!

Wat vinden meisjes van 2 jaar leuk als cadeau?

Dit verschilt natuurlijk per kind, maar we merken dat meisjes van 2 jaar heel graag willen spelen en al wat brabbelen. Kies daarom voor leuk speelgoed of wat meer uitdagend speelgoed waardoor ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen.

Met welke cadeaus kunnen meisjes van 2 jaar lang spelen?

Als je een cadeautje wilt kopen voor een meisje van 2 jaar waar ze lang mee kunnen spelen dan kan je het beste kiezen voor kwalitatief speelgoed of speelgoed wat ook leuk is voor latere leeftijden. Denk dan aan een fietsje, houten speelgoed, een houten keukentje of buiten speelgoed.