Cadeau meisje 1 jaar

15x cadeaus voor meisjes van 1 jaar

Ga je naar de verjaardag van een 1 jarig meisje en heb je dringend behoefte aan goede cadeau tips? Kijk dan niet verder! Wij hebben de 15 leukste cadeautjes voor een meisje van 1 jaar op een rijtje gezet.

SmartMax

Het ultieme speelgoed voor kleine avonturiers en bouwfanaten! Laat magnetische magie de wildste creaties tot leven brengen en geef kinderen het coolste cadeau vol ontdekkingsplezier.

Nijntje

Nijntje, het geliefde konijntje, brengt tijdloos plezier en vreugde in de kindertijd. Kies voor Nijntje als cadeau en geef een stukje nostalgie en speelsheid mee. De Nijntje cadeaus zijn eindeloos, van boekjes, knuffeldoekjes, lampjes tot aan knuffels.

Knuffels en doekjes

Welk kindje heeft er nu echt genoeg knuffels en doekjes? Wil je een leuk cadeautje geven dat zowel schattig qua uiterlijk als qua prijs is? Dan zijn knuffeltjes en doekjes van onder andere Little Dutch een goed idee.

Little Dutch knuffel

Als je aan Little Dutch denkt, dan denk je aan de knuffels. Deze zachte, knuffelbare vrienden brengen liefde en warmte in hun wereld, waardoor ze knusse momenten en onvergetelijke knuffels beleven.

Meer leeftijden

15x cadeau ideeën voor meisjes van 1 jaar

De 1e verjaardag van jouw dochtertje of die van vrienden of familie wil je graag goed vieren. Vaak wordt de eerste verjaardag ook groots aangepakt, dus is het ook voor jou goed om te weten wat de cadeauwensen van voornamelijk de ouders zijn. We merken dat veel mensen het dan ook lastig vinden om met goede cadeau ideeën te komen. Daarom hebben wij de 15 beste cadeau tips voor de eerste verjaardag van een meisje op een rijtje gezet zodat je heel makkelijk online kan klikken en shoppen.

Goedkope cadeautjes voor 1-jarige meisjes

Niet iedereen heeft een groot budget voor cadeautjes. Iedere ouder zal dit begrijpen. Daarom is het wel super leuk als je een goedkoop cadeautje kan kopen wat wel past binnen de interesses van het meisje. Als je veel met de ouders omgaat ken je het meisje ook wat beter waardoor je goed zal weten welk cadeautje het beste bij haar past. Ook kan je er voor kiezen om een cadeau te kopen dat haar helpt met de ontwikkeling.

Onder de 15 euro

Gelukkig zijn er zat cadeautjes die minder dan 15 euro kosten voor de eerste verjaardag van een meisje. Vaak zijn bad- en waterspeelgoed cadeautjes die makkelijk onder dit budget vallen, waardoor je zelfs nog wat geld over hebt voor nog een klein cadeautje. Een andere mogelijkheid voor cadeautjes onder de 15 euro zijn vingerverven, telramen en boekjes.

Onder de 25 euro

Is je budget ietsje ruimer dan kan je er voor kiezen om cadeautjes onder de 25 euro uit te zoeken. Je komt dan al snel bij wat kwalitatiever speelgoed terecht en merken als Little Dutch hebben dan ook al veel opties voor jou. Ook kan je dan wat meer kijken naar speelgoed dat educatief is of een speelgoed pop voor 1-jarige meisjes.

Dure cadeautjes voor 1-jarige meisjes

Soms koop je voor familie net wat duurdere cadeautjes dan voor vrienden. Voor de duurdere cadeautjes kom je al heel snel ver boven de 25 euro uit.

Tot 50 euro

Met een cadeaubudget tot 50 euro kan je een heel leuk en kwalitatief mooi cadeau kopen. Een andere optie is dat je meerdere cadeautjes koopt, zodat je de jarige job flink weet te verrassen. Met een cadeau tot 50 euro kan je meestal een mooie loopfiets kopen. Dit is een ideaal cadeau voor een 1-jarig meisje omdat ze hierdoor langzaam kan leren fietsen.

Boven de 50 euro

Als je flink wilt uitpakken kan je op zoek gaan naar cadeautjes boven de 50 euro. Je kan dan denken aan houten speelgoed of gepersonaliseerd speelgoed voor meisjes van 1 jaar. Dit soort speelgoed is razend populair en ook zeker de moeite waard. Zo kunnen de ouders houten speelgoed goed gebruiken voor het eventuele volgende kind. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Cadeautje voor andere leeftijden nodig?

Loopt het meisje waar je een cadeautje voor wilt kopen wat verder vooruit dan de rest? Dan kan je er ook voor kiezen om een cadeau voor een 2-jarig meisje of kraamcadeau voor de ouders uit te zoeken. Ben je toch meer op zoek naar een baby meisjes cadeau? Ook dan helpen we je graag op weg.

Veelgestelde vragen over cadeau meisje 1 jaar

Wat geef je aan een meisje van 1 jaar?

Het vinden van een leuk cadeau voor de verjaardag van een meisje van 1 jaar kan best een uitdaging zijn. De populairste cadeautjes voor 1-jarige meisjes zijn: houten speelgoed, educatief speelgoed, speelgoed poppen en knuffels, loopfietsjes en nog veel meer!

Wat zijn de interesse van meisjes van 1 jaar?

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een 1-jarig meisje dan is het goed om te weten wat de interesses en vaardigheden zijn. Vanaf 1 jaar zal je zien dat de hele snelle meisjes al voorzichtig proberen te lopen. De meeste meisjes zijn toch nog meer van het zitten en kruipen. Praten is natuurlijk nog wel ver weg dus zullen ze wat meer brabbelen.

Wat is speelgoed dat vaker gebruikt kan worden?

Het liefste geef je een cadeautje waar het meisje ook wat aan heeft. Zo is het verstandig, als je een wat groter budget hebt, om een cadeau te kopen wat vaak gebruikt kan worden. Kies dan bijvoorbeeld voor een speelgoed- of loopfiets. Cadeautjes als boeken kunnen ook hergebruikt worden alleen zullen deze sneller kapot gaan.