Cadeau baby meisje

Gefeliciteerd met de geboorte van een prachtig meisje! Wil je de ouders een leuk cadeautje geven voor de geboorte die past bij een meisjes baby? Kijk dan niet verder! We hebben de leukste geboorte cadeaus voor meisjes uiteengezet.

Cadeau ideeën voor baby meisjes

Wil je een leuk kraamcadeau voor een meisje kopen, maar heb je geen idee aan wat voor cadeau je dan kan denken? Wees gerust, we helpen je graag op weg met deze handige cadeau ideeën voor een baby meisje. Je kan bij ons ook terecht voor cadeaus voor 1 jarige meisjes.

Goedkope babymeisjes cadeaus

Niet iedereen heeft een groot budget voor het kopen van een baby cadeautje. Het leven is al duur zat natuurlijk. En de kans is groot dat je op een bepaalde leeftijd ineens heel veel babyshowers en geboorten hebt. Het is dus helemaal niet erg om dan een wat goedkoper cadeau te kopen. Daarom hebben we de leukste en populairste baby cadeaus voor meisjes onder de 15 en 25 euro voor je op een rijtje gezet.

Onder de 15 euro

Is het je zelf niet gelukt om een baby cadeau voor een meisje te kopen onder de 15 euro? Zet jezelf dan schrap want je kan nog alle kanten op voor dit bedrag. Wil je nog wat goedkoper uit zijn? Dan zijn er ook vaak zat cadeautjes die onder de 10 euro uitvallen, al zijn dit vaak wel wat kleinere productjes.

Onder de 25 euro

Wil je toch op de kleintjes letten, maar wel een tof cadeautje kopen voor de geboorte van een meisje dan is een kado onder de 25 euro geschikt!

Dure babymeisjes cadeaus 

Niet alleen is de geboorte van een meisje voor de ouders een dure tijd, ook voor jou! Zeker als dit meisje ook nog eens familie is, zoals je nichtje, of als ze de dochter is van goede vrienden. Het is niet heel gek als je dan ook eens goed wilt uitpakken, al zullen de volgende verjaardagen daarna niet veel goedkoper gaan worden! Daarom hebben we leuke cadeaus onder en boven de 50 euro voor je op een rijtje gezet.

Tot 50 euro

Wil je echt flink uitpakken dan is het wel heel leuk als je één of meerdere baby cadeautjes voor een meisje kan kopen waarmee je maximaal 50 euro kwijt bent. Vaak kan je dan kiezen voor populair baby speelgoed en kan je het ook nog eens laten bedrukken.

Boven de 50 euro

De absolute duurdere cadeaus zijn vaak pakketten met gecombineerd speelgoed en handige gebruiksvoorwerpen. Hiermee kom je vaak uit op baby cadeaus boven de 50 euro en kan je vaak wel denken aan tot 100 euro.

Cadeau pakket voor meisjesbaby’s

Een leuk cadeau pakketje voor een meisje is het meest ideale cadeau voor de ouders. Vaak zit hier leuk gepersonaliseerd speelgoed en kleding in. Heb je een gender reveal en weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Bekijk dan onze babycadeau tips.

 

 

FAQ

Veelgestelde vragen over het vinden van leuke baby cadeaus voor meisjes.

Wat koop je voor een baby meisje?

Als je een leuk cadeau zoekt voor een baby meisje dan ben je aan het juiste adres. De meest populaire baby meisje cadeaus zijn toch wel: kleding, speelgoed en verzorgingsproducten. We hebben een lijstje aan producten op onze website staan.

Hoeveel geld uitgeven aan cadeau baby meisje?

Als je familie bent van het pasgeboren meisje dan doe je er over het algemeen goed aan om een cadeau boven de 25 euro te geven. Heb je wat minder budget? Dan is het echt niet erg om minder geld uit te geven aan een kraamcadeau, dit zullen de ouders heel goed begrijpen!

Wat geef je aan nieuwe ouders?

Als je op kraamvisite mag komen is het super tof als je een cadeautje hebt voor het pasgeboren meisje. Je kan dan denken aan speelgoed, verzorgingsproducten of kleding. Als je echt wilt overdrijven koop je ook nog een leuk cadeautje voor de vader en moeder. De moeder kan wel fijne verzoringsproducten gebruiken, terwijl de man waarschijnlijk toe is aan een biertje.